Met deze zomerse items ben jij straks klaar voor de hitte

Als we de berichten mogen geloven, kunnen we ons opmaken voor een hete zomer. Ook zijn de grenzen van de meeste landen in Europa weer open en mogen we gerust dromen over een vakantie aan de Franse of Italiaanse kust. Dit betekent ook dat we na moeten denken over welke zomerse items we gaan dragen. Wanneer de temperaturen hoog oplopen, is het extra belangrijk om na te denken over onze outfits.

De maxi dress

Geen zomers meer voor mij zonder een maxi dress. Vooral als het lekker soepel valt dan vind ik dat heerlijk tijdens warme dagen. En mocht ik naar het park gaan dan kan ik ook nog in een kleermakershouding zitten zonder me gegeneerd te voelen.

De sandaal

Jouw voeten hebben het tijdens de zomer zwaar te verduren. Door de warmte en de extra stappen die je maakt, je stappenteller slaat bijna op hol, is het belangrijk om de juiste footwear te kiezen. Kies een sandaal gemaakt van materialen die ervoor zorgen dat je voeten de juiste ondersteuning krijgen én goed kunnen ademen.

Toral sandaal

De hoed

Het dragen van een hoed is niet alleen praktisch maar brengt jouw outfit to a whole new level. Weet je niet of het bij je past. Ga een keer naar de winkel en probeer verschillende modellen uit. Wedden dat er één tussen zit die je goed staat.

Barts Aveloz hoed

De zomertas

Wanneer de temperaturen oplopen dan wil je niet al te veel spullen meedragen. Deze mini tas dwingt je om na te denken over jouw must haves. Neem alleen die dingen mee die je echt nodig hebt en de rest laat je lekker thuis. Less is more in de zomer.

Stella McCartney mini tas

De facemist

Je kent het wel. Rondrennen om je to do list af te krijgen zorgt voor heel wat zweetdruppels op je gezicht. Geen tijd om je gezicht op te frissen? No worries! Deze facemist zorgt ervoor dat je gezicht fris en verkwikt is in no time.

Laura Mercier Facemist

There is no planet B

Tijdens mijn selectie heb ik op een aantal dingen gelet. Naast een mooi design vind ik het gebruik van materialen en ingrediënten net zo belangrijk. Ook heb ik naar de merken gekeken en wat ze doen op het gebied van duurzaamheid. Check dubbel check.

18 reacties

  1. Ik draag vaak een maxidress, ik vind dit ideaal, lekker luchtig en wat je zegt, je hoeft ook niet na te denken hoe je gaat zitten. Ik ben nog op zoek naar een leuke zomerhoed. Ik ben dol op de bohemian stijl en zoek hier nog een zonnehoed bij.

  2. Ik vind een maxidress altijd zo onhandig op de fiets. Daarom draag ik ze eigenlijk nooit. Hoewel ik ze wel erg leuk vind. Hoeden zijn echt heel tof en direct fijne bescherming voor je hoofd tegen de zon.

  3. De sandalen sla ik toch nog steeds even over, maar die facemist lijkt me heerlijk. Zeker nu tijdens de zwangerschap. En een maxi-dress is inderdaad ideaal – waar je ook bent, kan altijd.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.