fbpx

How to: Zo kun je je enkellaarsjes het beste combineren

photo of person wearing yellow boots

Grote kans dat je ze al in de kast hebt liggen: enkellaarsjes. Ook deze zomer zijn een echte musthave voor in je garderobe, van simpele zwarte laarsjes tot laarsjes in city western stijl. Maar hoe je combineer je de leuke enkellaarsjes? Wij zetten een aantal leuke outfits voor je op een rij!

Enkellaarsjes onder een jurk

Je kunt je enkellaarsjes op verschillende manieren onder een jurk dragen. Ga bijvoorbeeld voor een kleurrijke jurk met gekleurde city western laarzen voor een opvallende en zomerse look. Zorg dat de kleuren uit de jurk terugkomen in de laars, om je outfit helemaal compleet te maken. Houd je meer van simpel? Dan kun je kiezen voor zwarte enkellaarsjes onder een jurk met wat minder kleur. 

Enkellaarsjes onder een broek

Naast onder een jurk, kunnen enkellaarsjes ook onder een broek worden gedragen. Vaak wordt dan voor een skinny jeans gekozen, maar onder een wat wijdere broek staan enkellaarsjes eveneens hartstikke leuk. Kies voor leuke city western laarzen met goudkleurige details, waarbij je de broek wat rustiger houdt. Stijl het geheel af met een opvallende top. Of ga voor multicolour enkellaarsjes onder een effen broek! 

Heb je een langere broek?

Dan kun je de pijpen in de enkellaarzen dragen. Zo loopt de lijn van je benen door tot in je schoenen, wat je benen langer doen lijken. Helemaal wanneer broek en schoenen dezelfde kleur hebben. Je kunt er ook voor kiezen om de broekspijpen iets op te rollen, zodat de focus op de enkellaarsjes komt te liggen. 

Enkellaarsjes onder een maxi rok

Tot slot kun je je enkellaarzen combineren onder een maxi rok. Stem het materiaal of de kleur van rok en schoenen op elkaar af, en je hebt een prachtige look. Heb je bijvoorbeeld een bruine rok met beige print? Ga dan voor bruine of beige enkellaarsjes. Wil je gaan voor een wat spannendere outfit? Dan kun je ook kiezen voor metallic enkellaarzen met gouden details, want het goud ligt weer in lijn met de beige print uit de rok. Zo blijft je outfit een geheel, maar krijgt het net even een opvallende touch. 

In samenwerking met Ziengs

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. Ik vind enkellaarsjes erg leuk. Ik draag ze vooral onder een spijkerbroek

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: