fbpx

Steapheni kleedt zich naar haar gevoel en vindt comfort erg belangrijk

Bij MAMA-ISH zijn we nieuwsgierig naar hoe de stijl van vrouwen is veranderd, nadat ze mama zijn geworden. Deze maand spraken we ondernemer Steapheni over haar liefde voor fashion. Is haar kledingstijl veranderd sinds zij mama is?

Wie ben jij?

Mijn naam is Steapheni (ja zo schrijft je dat echt) en ben 34 jaar oud. Ik ben geboren op Curaçao en heb me roots liggen op zowel Curaçao als Venezuela. Mijn jeugdjaren heb ik vanaf mijn 8ste doorgebracht in Rotterdam en omgeving. Ik heb een prachtig gezin met 4 kids waar jammer genoeg mijn partner geen deel meer vanuit maakt. Hij is door een auto-ongeluk 3,5 jaar geleden overleden. Tijdens het rouwen heb ik mijn studie Bedrijfskunde afgerond en wilde ik ook mijn dromen achterna gaan. Ik ben gaan onderzoeken hoe ik mijn eigen kledinglijn zou kunnen opzetten en daar ben ik een jaar mee bezig geweest.

Wat voor werk doe je?

Ik ben sinds december 2019 officieel een ondernemer die zich focust op het creëren van handgemaakte kledingstukken, van kwalitatief goede stof, voor mannen en vrouwen. Ik geloof in eenvoud en in het creëren van prachtige draagbare stukken. De naam van mijn kledinglijn is Mehrz waarbij Mehr staat voor een gedeelte van de achternaam van mijn wijlen partner Mehrabani. De Z staat voor de voorletters van de voornamen van onze kids. Naast het ondernemen werk ik ook bij UWV als procesbegeleider.

Hoe ziet jouw gezin eruit?

Ik heb 4 kinderen waar ik echt dolgelukkig mee ben. Zaira is mijn oudste en ik ben supertrots op haar. Ze is door het overlijden van haar papa, heel volwassen geworden en staat bewuster in het leven. Dan komt Zahir. Hij houdt ontzettend veel van gamen en met zijn vriendjes spelen, voetballen en zingen. Mijn andere dochtertje Zahra is echt een modelletje, elke dag wil ze verkleden, spelen met mijn make-up. Zij houdt van dansen en zingen. Zaida is ons laatste wonder. Zij haalt graag kattenkwaad uit samen met haar zus Zahra. Zij heeft dezelfde mooie grote ogen net als haar papa. De kinderen hebben allemaal Arabische en Spaanse voornamen. We vonden deze combinatie erg mooi aangezien hun papa uit Iran kwam.

Wat is jouw signature look?

Mijn signature look is een goede high waisted skinny jeans of een mom jeans met een basic t-shirt, waarbij ik altijd een gedeelte van mijn t-shirt aan de voorkant in mijn jeans steek. Afwisselend draag ik deze look met hakken of met chunky sneakers zoals die van Balenciaga. Om de look af te maken, draag ik een blazer.

Hoe heb jij jouw persoonlijke stijl gevonden?

Ik ga altijd op mijn gevoel af. Als ik iets leuks zag, kocht ik het. Thuis ging ik er allerlei looks mee combineren. Het is voor mij belangrijk om me prettig te voelen in een kledingstuk. Ik geloof echt dat dit belangrijk is. Wanneer je kleding lekker zit, straal je automatisch zelfvertrouwen uit. 

Is jouw kledingstijl veranderd nadat je mama werd?

Ik ben me niet anders gaan kleden toen ik mama werd. Uiteraard is mijn stijl van vroeger en nu totaal anders. Het was niet een bewuste keuze. Door de tijd verandert je stijl. Je moet altijd jezelf blijven, ook als je moeder bent geworden. Dat is voor mij ook echt een must!

Wie is jouw stijlicoon en waarom?

Ik ben natuurlijk mijn eigen stijlicoon want je maakt een look altijd eigen. 😉 Maar als ik zou moeten kiezen dan ga ik voor Kim Kardashian. Haar stijl vind ik cool en past ook goed bij mij. Verder vind ik de stijl van instagrammer samyjovalentine ook geweldig. Hoe ze bepaalde kledingstukken combineert en natuurlijk ook haar uitstraling. Mijn stijl is een mix van hun stijlen.

Welke mama moeten we hierna interviewen? 

Fatima van Uitdekeukenvanfatima

Volg Steapheni op

@steapheni 

@mehrzcollection 

Aanbevolen artikelen

10 Reacties

 1. leuk om iemand zo te leren kennen. mooie vrouw hoor!!

 2. Leuk mensen met zo’n drive, daar kun je vast uren over bloggen.

 3. Wat leuk zo een interview met iemand – best leuk als je zo eigen kleding bedrijf hebt 🙂

 4. Mooie vrouw, en een prachtige naam. En ondanks dat de kledingstijl vrij basic klinkt, ziet ze er toch meer fashinable uit dan ik.

 5. Wat een power vrouw. Ondanks het verdriet van het overlijden van haar partner een studie afmaken, niet bij de pakken neer gaan zitten en naast haar baan, kinderen ook nog een eigen bedrijf.

  1. Vind ik ook, echt een power vrouw 💪🏼

 6. wat een leuke kledingstyle en een zelfverzekerde vrouw zie ik erin 😀

 7. Zo dan, diepe buiging voor deze mama.

 8. Wat een super leuk interview. Ik houd hier wel zo van.

 9. Wat een leuk verhaal over de moeder en haar kleding keuze

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: