Review: Pupa Vamp sexy lashes mascara laat je ogen spreken

Eén van mijn favoriete beauty producten is een mascara. Het zorgt ervoor dat ik in een handomdraai een mooie en open blik krijg. Toen ik de nieuwste Pupa Vamp sexy lashes ontving om uit te proberen, kreeg ik weer zin om een beetje glam toe te voegen aan mijn dagelijkse routine. Lees mee of deze mascara goed is bevallen.

Van loungewear naar glam

De afgelopen maanden heb ik voornamelijk in mijn loungewear geleefd. Hierdoor verlang ik wel naar een beetje glamour. Door de verpakking en de uitstraling van deze mascara krijgt het product een sexy look and feel.

Zelf houd ik van dikke borstels omdat je in één keer veel product op je wimpers krijgt. Dat is bij deze mascara zeker het geval. Iets too much zelfs . Door de hoge pigmentatie krijg je al bij de eerste laag een intens zwarte kleur. Daarom heb je niet veel laagjes nodig om een zwoele blik te krijgen.

Doordeweeks ga ik voor een natuurlijke look, maar voor een feest pak ik graag uit. Daar leent deze Pupa Vamp sexy lashes mascara zich absoluut goed voor. Where’s the party at?

Raad ik deze Pupa Vamp sexy lashes aan? Als je meer een natural beauty bent en op zoek naar een mascara voor overdag dan vind ik deze iets te intens. Maar als je van een volle, sexy, uitgesproken blik houdt met wimpers die opvallen dan is dit de mascara voor jou.

De Pupa Vamp sexy lashes mascara is verkrijgbaar voor €17,96 bij Bella Milan.

Mijn blogpost bevat een product die ik ontvangen heb.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.