fbpx

Mama zijn en je classy, sexy met een touch of glamour kleden? Zeker weten, zegt Romy.

Bij MAMA-ISH zijn we nieuwsgierig naar hoe de stijl van vrouwen veranderd is, nadat ze mama zijn geworden. Deze maand spraken we Romy. Zij is naast moeder van vier kinderen ook styliste en micro influencer. Romy beschrijft haar kledingstijl ‘Romy-ish’. Super vrouwelijk, tijdloos, tikkeltje glamour, niet te bloot maar wel sexy.

Wie ben jij?

Mijn naam is Romy Koster en je herkent mij aan mijn weelderige bos krullen, een paar killer heels die ik heeeel af en toe inruil voor een paar comfortabele stappers. Ik ben moeder en happily engaged with my love Roy Koster. In het dagelijks leven ben ik,  naast moeder, styliste en micro influencer. Via mijn Instagram en (personal) styling opdrachten wil ik laten zien dat je naast het mooie moederschap ook gewoon een vrouw bent die het verdient om tijd voor zichzelf vrij te maken. Ik geloof erin dat het belangrijk is om goed voor jezelf te blijven zorgen, want pas dan kun je ook goed voor je geliefdes zorgen. 

Hoeveel kinderen heb je? 

Wij zijn gezegend met vier super leuke kids, twee meiden en twee jongens. Dus met de balans binnen huize Koster zit het wel goed! Isabel is acht jaar oud, Roderick zes jaar oud, die wordt opgevolgd door Noël van bijna vier en last but not least onze jongste telg Anne-Fleur van twee. Zoals je je kunt voorstellen is het een drukke, maar voornamelijk, gezellige boel. Roy en ik staan super relaxed in het ouderschap. Wij hebben onze kinderen altijd als aanvulling op ons bestaan gezien en nooit als een beperking. Wij nemen de kids overal, althans bijna overal, mee naartoe. Volgens mij krijg je daar makkelijke kinderen van.

Beschrijf jouw kledingstijl?

Mijn kledingstijl.. ik zeg ‘Romy-ish’. Super vrouwelijk, tijdloos, tikkeltje glamour, niet te bloot maar wel sexy. Ik ben dol op mix & match. Zo mix ik high-end graag met betaalbare basics. Veel van mijn klanten vragen om een “touch of glamour” en dat is helemaal mijn ding. Ik vind het supermooi om andere vrouwen te laten stralen. Fantastisch om te laten zien hoe je het mooiste bij jezelf naar boven kunt halen. Zo gaan veel moeders helemaal op in het ouderschap en verdwijnen zelf naar de achtergrond en dat is zonde! 

Heb je een signature stijl? 

Ik ben altijd dicht bij mezelf gebleven en dat is het belangrijkste. Vanaf kinds af aan wist ik wat ik mooi vond. Daarnaast vind het mooi om mijn vrouwelijke vormen te accenturen, uiteraard op een stijlvolle manier. Sophisticated doch sexy! Ik ben op en top vrouw en dat omarm ik! 

Ben jij je anders gaan kleden nadat je mama werd?

Daar kan ik heel kort en bondig over zijn… NEE. Ik ben wie ik ben en dat is niet veranderd nadat ik moeder ben geworden. Wel loop ik nu iets vaker op sneakers.. Lekker praktisch, haha.

Laat je je stijl ook doorschemeren op de outfits van je kind?

Mooie vraag. Ik zorg er natuurlijk graag voor dat ze er piekfijn bijlopen. Het zijn mijn kinderen, onze trots, ons grootste goed en daar wil ik natuurlijk graag mee pronken. Isabel is inmiddels acht jaar en begint haar eigen stijl te ontwikkelen en dat stimuleer ik graag. Roderick geeft ook goed aan wat hij wel en niet leuk vindt en dat vind ik alleen maar mooi. Uiteindelijk moeten onze kinderen zich goed voelen in hetgeen zij dragen.

Wat wil jij op het gebied van fashion meegeven aan je kind?

Dat ze te allen tijde moeten kunnen zijn wie ze zijn. Dat je alleen met je eigen stijl kunt uitdragen waar je voor staat en wie je bent en dat mag.

Wie is jouw stijlicoon?

Ik ben altijd wel onder de indruk geweest van Sophia Loren. Een prachtige verschijning, super elegant en ze wist haar vrouwelijke vormen op een zeer sophisticated manier te accenturen. Sexy maar stijlvol. Ja, deze vrouw is vrouwelijkheid ten top and I LUV IT!

Welke mama moeten we hierna interviewen?

Als je het over sexy maar stijlvol hebt dan denk ik direct aan @Lija.act. Deze vrouw is een prachtige verschijning en liefdevolle mommy & wifey!

Volg Romy

Instagram

Facebook

Youtube

Blogger

Aanbevolen artikelen

22 Reacties

 1. wat een leuk interview en kan mij helemaal in haar verhaal vinden 😀

 2. Yes Sophia Loren! Ik ben het zo eens met deze zin “Wij hebben onze kinderen altijd als aanvulling op ons bestaan gezien en nooit als een beperking.” En wow, die krullen!

 3. Leuk om te lezen. Ik moest na twee zwangerschappen vlak achter elkaar op zoek gaan naar nieuew kleding en dat vond ik toen best even lastig. Wat was mijn stijl ook alweer en waar kon ik leuke kleding kopen? Nu we een paar jaar verder zijn, vind ik het leuk om te merken dat mijn kids al echt hun eigen stijl aan het ontwikkelen zijn. En dat dochterlief als mama een jurk draagt, zij ook graag een jurk aan wil 🙂

 4. Wat een mooi artikel! Ken je pas sinds kort dus erg leuk om wat meer over jou en je prachtige gezin te lezen!

 5. Ik ben vooral onder de indruk van haar prachtige bos haar. Wat een mooie krullenbos zeg!

 6. Wat leuk om te lezen, en wat goed dat ze zo zichzelf blijft

 7. Erg leuk om te lezen! Ik volg Romy al langere tijd via Instagram waar regelmatig prachtige outfits voorbij komen.

 8. Ik heb Romy al voorbij zien komen op Instagram. Wat een prachtig haar heeft ze toch en haar outfits zien er zo leuk uit

  1. Leuk interview, en wat een prachtige stijl. Zelfs als mama, heel cool.

 9. Wat een leuk interview! En wat een bos met haar!!

 10. Wat een leuk interview en kan mij er zo in vinden in wat ze zegt. Enne wat een mooie bos met krullen. WAUW!!

 11. Wat een leuk interview. Super mooi bos har ook WoW.

 12. Ik ben zelf geen mama
  Maar mama is een mooie titel alleen sommige mama’s vergeten dat ze nog steeds vrouw zijn
  En verzorgen en kleden zich dan minder valt mij weleens op

  1. Klopt inderdaad. Het blijft belangrijk om voor jezelf te zorgen.

 13. Ja, ik heb Romy al een paar keer ontmoet. Superleuke vrouw en staat op een mooie manier in het leven. Ook ik vind de zin: “Wij hebben onze kinderen altijd als aanvulling op ons bestaan gezien en nooit als een beperking.” een hele fijne. Zo hebben wij ons dochtertje al van baby af aan meegenomen naar eerst onze stamkroeg (zonder dat er gerookt werd overigens!) en later ging ze ook mee naar restaurants. Next step (als het weer mag) is een sterrenrestaurant of Sazanka in het Okura. Erg leuk om zo met elkaar om te gaan en het mooie leven te leiden.

 14. Wat een leuke stijl heeft ze, daar hou ik best wel van 🙂

 15. Wat een leuke blog en ontzettend tof om te zien dat je met 4 kids nog zo hot en trendy uit kan zien. I love it!

 16. Inspirerende mama hoor! Mijn eigen look is echt wel veranderde sinds ik mama (en ziek) ben geweest. Misschien kan ik wel wat inspiratie gebruiken! Ik ga eens op haar account kijken.

 17. mooie vrouw hoor, leuk interview!

 18. Wat een geweldige kleding stijl! I love it

 19. Wat een mooi interview. Deze mama is hip, sexy en stijlvol tegelijk zo te lezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: