fbpx

Comfort en stijl zijn moeiteloos samen te combineren

Hoewel we dol zijn geworden op onze hoodie en joggingbroek, hebben we zo nu en dan zin om ons mooi aan te kleden. Aangezien we veel thuis zijn en voorlopig nergens naartoe gaan, is comfortabel voelen wel belangrijk. Daarom zocht ik naar lente/zomer trends van 2021, die moeiteloos comfort en stijl combineren. Zoals jullie weten, koop ik sinds 1 januari geen kleding omdat ik mee doe met the no buy challenge. Dat is een extra reden waarom ik blij ben met de onderstaande trends. Je shopt ze namelijk makkelijk in je eigen kledingkast.

Vloeiende maxi jurken om te flaneren

Een maxi jurk heeft twee eigenschappen waar ik dol op ben, stijl en comfort. Het liefst flaneer ik in een vloeiende jurk aan de Franse Riviera of op een verlaten eiland. Maar als het niet anders kan, draag ik het op mijn dakterras en voel ik me on top of the world.

Comfort en stijl met de baggy broek

Hoewel ik dol ben op slim fitted broeken, is dit een trend die mij erg aanspreekt. Wil je even een break van jouw joggingbroek? Dan is de baggy broek your next favorite thing. Bij deze trend gaan stijl en comfort hand in hand. De kans is groot dat je een broek hebt met wijdere pijpen. Nu is de tijd om deze broek uit de kast te halen en te rocken.

Zwart/wit is een vorm van comfort

Wat we ook veel terug zien, zijn monochrome outfits. Deze combinatie zien we al een aantal seizoenen terugkomen. Nu kiezen de designers duidelijk voor zwart/wit. Dit is een trend die makkelijk te dragen is. Iedereen heeft wel zwarte en witte kledingstukken in de kast hangen. Combineer deze en you are ready to go. Simpel is ook een vorm van comfort.

Luxe loungewear om bij weg te dromen

De kans is groot dat we de komende zomervakantie in onze achtertuin gaan vieren. Om toch een gevoel van glamour te krijgen, kies je voor luxe loungewear. Denk aan mooie materialen die niet alleen stijlvol zijn, maar je huid goed laten ademen, zoals linnen en zijde. Het zou zo maar kunnen, dat we wederom getrakteerd worden op een hete zomer. Dan is het goed om te weten wat je het beste kan dragen om de hitte te overleven.

Kan je niet wachten om deze trends te dragen? Op mijn Pinterest bord, lente/zomer trends 2021, staat veel outfit inspiratie.

Aanbevolen artikelen

47 Reacties

 1. Oké, hier word ik dus oprecht blij van! Zelf geen wit in huis, maar wel grijs dus ik ga dan zwart met grijs combineren

  1. Ja!! Dat is ook mooi✨

 2. Het staat je erg mooi en goed Bouchra, deze mooie kleding. Zwart/witte kleding draag ik ook vaak.

 3. Wat een leuke kleding. Ik heb weer zin in het voorjaar. Laat de lente maar komen!

 4. met een stel vriendinnen en kinderen ruilen we ons onderling suf: echt een goede manier om weer eens iets nieuws te hebben

  1. Super leuk, gezellig én duurzaam✨

 5. Ik draag nooit loungekleding of joggingbroeken, want dan voel ik me meteen lamlendig worden. Maar ik houd wel van comfort : )

  1. Haha, dat hebben veel mensen. Maar comfort kan ook op andere manieren🙂

 6. Doordat ik meestal Laura Ashley rokken draag van jersey stof heb ik het idee dat ik er comfortabel en netjes uit zie!

 7. Dat staat echt super! Ik wil dat ook wel comfort en stijl. Nu kies ik meestal alleen voor comfort. Ik zou wel wat advies kunnen gebruiken voor stijl 😉

  1. Leuk!! Advies is altijd handig. Hou mijn blog/Instagram in de gaten😁

 8. Oh nee ik hoop echt niet dat we aankomende zomer in de achtertuin doorbrengen. Die eerste witte jurk vind ik tof.

  1. Ik ook niet hoor 🙏🏼maar Just in case.

 9. Nienke van Oosten

  Prachtig! Die baggy broek is wel mijn favoriet denk ik. Maar zo’n heerlijke jurk zou ook niet verkeerd zijn..

  1. Me too. Dat zit super lekker!!😍

 10. Ik vind Maxi jurken altijd erg gaaf, maar bij mij staan ze nooit

  1. Je hebt verschillende pasvormen. Gewoon op zoek gaan naar wat het beste staat🙂🌼

 11. Wie weet wordt dit wel de zomer dat ik het toch eens ga proberen om een jurk naar mijn werk te gaan!

  1. Leuk!! Ik ben benieuwd 🙂

 12. Ik ben een fan van grote zwierige jurken! Ze zitten heerlijk en staan mooi

 13. Comfort en stijl zijn zeer zeker moeiteloos te combineren. (nou oké, behalve in een van mijn laatste blogs dan hahaha)
  Er zitten mooie outfits bij hierboven. Ik moet zelf mijn kast nog even uitmesten. Er ligt nog iets te veel wintersekleding vooraan. Maar daarna ben ik er klaar voor hoor. Laat maar komen, de warmere en zonnige dagen 🙂

  1. 2 wk geleden tijdens die mooie lente dagen had ik afscheid genomen van mijn dikke wintertruien en toen kregen we dit weer🌧😠

 14. op een gegeven moment kocht ik alleen nog maar zwarte kleren. Toen heb ik mezelf verboden zwart te kopen, en daar is mijn garderobe enorm van opgeknapt ! ik heb nu nog 1 zwarte basic broek en een idem trui

  1. Ik heb ook een lange periode alleen maar zwart gedragen

 15. een lekkere zwierige jurk van de zomer….hmmmm daar begin ik ineens toch zo’n zin in te krijgen

  1. Ik krijg ook zin in de zomer!

 16. Ik begin net wat behofte aan meer kleur in m’n garderobe te krijgen: wordt zwart wit hip! Oh jee! Ik vind de maxi jurken overigens erg leuk. Daar ga ik een keer naar kijken! Leuk overzicht!

  1. Haha! Daar ga je 😉

 17. Liefde voor de baggy broek, heb er een aantal van in de kledingkast liggen, ideaal!

 18. Comfort en stijl; ideale combinatie! Ik heb toevallig een wollen jurkje. Ziet er leuk uit en is zeer comfortabel

  1. Daar hou ik ook van!

 19. Als ik moest kiezen, dan zou ik gaan voor de baggy broek outfit – echt een leuke broek 🙂

 20. Wat een leuke outfits! Zelf draag ik met name jurkjes met hele fijne panty’s. Dat voelt voor mij echt als comfort! Al heb ik ook wel een super fijne, maar ook super onflateuse joggingbroek, die voor in huis echt super fijn is!

  1. Jasmina Gajadhar Borgeld

   Vooral die maxi jurken zijn hier echt favoriet…ik kan niet wachten op de zomer

 21. Op moment draag ik heel veel comfy. I love it en als ik toch niet weg moet ga ik niet netjes. Vaak deels comfy deels netjes xD in huis rond loop

 22. staat je goed!! en zwart/wit is altijd een favoriete combi geweest van mij want het is makkelijk en tijdloos

 23. Ik zou zelf dan gaan voor de maxi dress. Ik houdt van fleurig en in de zomer lekker los vallend

 24. Loungekleding draag ik alleen binnen. Maar het zit wel heerlijk en comfy

 25. Ik kan gewoon niet een joggingbroek aan als ik out and about ben. Dan krijg ik error in mn hoofd, haha.

  1. Begrijp ik! Daarom blijft het leuk om je goed aan te kleden🎉

 26. Jij hebt een super mooie stijl. Ik ben zelf gek op sportkleding en het liefst zo comfortabel en strech mogelijk.

 27. Ik ga vooral voor comfort de laatste tijd. Ik ben gek op de baggy broek en sportleggings draag ik graag in huis.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: