fbpx

Matching outfits met je kinderen die wel geweldig zijn

Voordat ik mama werd, vond ik de foto’s van ouders waarvan de outfits matchen met hun kinderen, geweldig om te zien. Ik vind het persoonlijk minder leuk om precies hetzelfde te dragen als mijn kinderen. Je zult mijn gezin niet zo snel betrappen op het dragen van gekke kersttruien of 100% matching outfits. Dat is niet helemaal mijn ding. Wat ik wel graag doe, is onze outfits qua kleur en stijl op elkaar afstemmen. Gelukkig heb ik twee kinderen die dit geweldig vinden om te doen.

matching outfits

Matching outfits met Yara

Met Yara, mijn dochter, is het voornamelijk leuk omdat we dezelfde kledingstijl hebben. Ze vraagt regelmatig of ze mijn outfit in haar maat kan krijgen. Daarom kocht ik, afgelopen herfst, dezelfde soort boots voor haar en mezelf. Maar het gebeurt ook vaak andersom. Twee jaar geleden ben ik op zoek gegaan naar een rood jurkje om te matchen met haar lievelingsjurk die ze, het liefst, elke dag droeg. Het was die zomer heel moeilijk om haar in iets anders te krijgen dan dat jurkje.

matching outfit

Gelukkig draagt Yara ook graag jeans

Wanneer Yara broeken draagt, zijn het vaak broeken met wijde pijpen of skinny jeans. You name it jeans, zij draagt het! Voorheen was dat niet zo maar nu gelukkig wel. Ze staan haar zo ontzettend leuk! Momenteel ben ik on the hunt voor een flared jeans voor Yara en voor mij. Zoals jullie weten, doe ik mee met de nobuychallenge en koop ik geen kleding tot 1 juli 2021. Maar alvast oriënteren, kan natuurlijk wel!

Matching outfits met Rayan

Met mijn zoon, Rayan, deel ik dezelfde liefde voor hoodies, trainingsjacks en sneakers van Adidas. Hij draagt ook andere merken maar Adidas is één van zijn favoriete merken. Dus als we matching outfits hebben dan is dat vaak een hoodie of onze Adidas sneakers. Maar het kan ook anders. In de onderstaande foto draag ik een donkerblauwe jurk met strepen. Hij draagt een donkerblauwe polo en de strepen komen terug in zijn korte broek. Ook komen de streepjes terug in het topje van Yara.

Draag jij matching outfits met jouw kinderen?

Deze blogpost is gesponsord.

Aanbevolen artikelen

35 Reacties

 1. Ik vind samen dezelfde kleding dragen ook niks. Maar de samen dezelfde style vind ik er erg leuk uitzien.

 2. Wat leuk! Ik vind het wel leuk met een setje voor thuis. Of een leuke strand outfit. Maar voor dagelijks zeker niet nodig.

 3. nee, dat heb ik nooit gedaan, het is eigenlijk nooit in mijn hoofd opgekomen dat dat een mogelijkheid zou zijn…#ik kruip terug onder mijn steen 🙂

  1. Haha… ieder z’n ding😅

 4. Maar ik vind het super schattig om te zien! Helaas ze zijn volwassen, ik krijg ze vast niet meer zo gek…

 5. Ik vind het leuk om te zien, maar eerlijk gezegd zou dat bij ons niet werken. We doen elke ochtend allebei aan waar we zin in hebben, dat matcht meestal niet 😉

  1. Is ook helemaal goed😉

 6. Jasmina Gajadhar Borgeld

  Ik vind dit echt zo gaaf! Maar eerst 30 kilo afvallen..en dan ga ik ook matchen met mijn kleine druif

 7. Echt superleuk dat je op die manier probeert te matchen, in dezelfde kleurtinten en/of stijl. Love that! Rood staat jullie goed ladies 😍

 8. Nee, dat zou ik niet zo gauw doen. Bovendien zijn mijn kinderen wat ouder, en die zouden me denk ik uitlachen ; )

 9. Samen precies dezelfde outfit zou ik niets vinden. Wel leuk is inderdaad details of kleuren overeen te laten komen

 10. Altijd zo leuk om te zien! Ik droeg wel eens matchings outfits met mijn zus of vriendinnen. Zou het met mijn kinderen ook zeker doen!

 11. Wat een leuke blog is dit. Matchen is erg leuk. Als ik kinderen had zou ik het doen.

 12. Ja ik vind dit zo leuk! Twinnen met je kinderen. Zelf nog geen kids, maar ik zou dit wel willen doen.

 13. haha nee, ik vind het vreselijk, behalve dan wanneer je samen zo’n stoere hoodie met bijpassende gympen draagt. Daar hebben wij ook een totaal verschillende smaak voor. Behalve als we samen gaan wakeboarden. Dragen we een zelfde soort wetsuit 🤣Vroeger, met mijn zusje deden we dit wel eens. Dat vonden we toen heel erg leuk.

 14. ik heb het overlegd…helaas dochterlief vind het niet kunnen, behalve als zij mag bepalen wat ik aantrek 🙂

 15. Ik heb geen kinderen, maar dit lijkt mij wel geweldig om te doen later

 16. Wat een leuke outfits! Mijn zoon is inmiddels 18 en ik geloof niet dat hij dat heel leuk zou vinden. Maar met jongere kinderen vind ik dat altijd erg schattig.

  1. Ik denk dat Rayan ook niet meer wil wanneer hij 18 is😂

 17. Wel, ik probeer dus al 12 jaar kinderen te krijgen, maar er lopen er nog geen rond.
  Ik zie het mezelf echt niet doen, maar zeg nooit nooit natuurlijk.
  Op deze manier vind ik het nog wel oké. Maar doorgaans vind ik het fijner dat iedereen zijn eigen unieke zelf kan zijn en mag uistralen en krijg ik wat weerstand als ik dingen zie staan als ‘mini-me’ en ze dan inderdaad bijna hetzelfde aan hebben. Mag het kind een eigen individu zijn, wil ik dan roepen. Voor alle duidelijkheid, als ik jouw foto’s zie, heb ik dat gevoel dus niet! 😉

  1. Bedankt hiervoor! Dat waardeer ik enorm🌼

 18. Dit vind ik er leuk uit zien, matching outfits houd ik niet zo van

 19. Als ik kinderen heb zou ik inderdaad ook echt gaan voor matching outfits. Wat leuk!

 20. Het terug laten komen van de streepjes in ieder z’n outfit vind ik een leuk idee!

 21. Helemaal leuk! Als ik ooit kinderen heb, zou ik dit ook zeker doen. Wat schattig dat je dochter dan vraagt om dezelfde outfit. En voor foto’s is het natuurlijk ook handig!

  1. Ja, super lief vind ik dat! 😁

 22. Matchen met kleuren is heel leuk! Voor de 75ste verjaardag van mijn oma ben ik op de foto geweest met alle kleinkinderen. In het rood, wit en/of blauw.

 23. Als ouders matchen met kinderen vind ik dat super leuk. Wil ik later ook graag doen!

 24. Op deze manier matchen vind ik wel erg leuk om te zien, maar exact dezelfde outfits vind ik helemaal niks, alsof niemand meer een eigen identiteit heeft.

 25. Ik heb denk ik 2 matching jurkjes met mijn dochter maar verder dragen we veel verschillende dingen haha

 26. Ik vind het zelf ook niet heel mooi hoor. Maar op een subtiele manier is het wel mogelijk om deels een outfit bijpassend te krijgen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: