fbpx

Tweedehands kleding kopen bij Vous Vintage is een feestje

tweedehands kleding

Tweedehands kleding kopen bij Vous Vintage

Bij Vous Vintage in Amsterdam oost, shop je tweedehands kleding. In de video laat ik zien wat er in de winkel hangt én wat ik gekocht heb. Ik was zo ontzettend blij om deze broek te vinden. Deze stond al best wel lang op mijn verlanglijst.

Wil je meer van dit soort video’s zien?

Vergeet dan niet te abonneren, deze video te liken en het belletje aan te zetten. Dan krijg je een melding wanneer ik een nieuwe video post. De volgende keer ga ik naar Vintage Department Store in Amstelveen.

Bekijk de video tweedehands kleding kopen bij de Ruilhoek.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: