fbpx

How to: Styling vintage en tweedehands kleding. Maak het tijdloos.

Styling vintage en tweedehands kleding

Vintage en tweedehands kleding kopen is natuurlijk super leuk. Maar het stylen van vintage en tweedehands kleding is soms nog leuker! In deze video zie je welke items ik de afgelopen weken heb gekocht. Deze nieuwe items combineer ik met kledingstukken die ik al heb. Ik ben best wel tevreden over het eindresultaat. Het is een mix van de jaren 70, 80 en begin jaren 90 geworden. Allemaal outfit, die in mijn ogen tijdloos zijn.

Wil je meer van dit soort Youtube video’s zien? Vergeet dan niet te abonneren op mijn Youtube kanaal, deze video te liken en het belletje aan te zetten. Dan krijg je een melding wanneer ik een nieuwe video post.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: