fbpx

Heb ik vintage parels gevonden bij Marbles in Amsterdam?

vintage parels

Vintage parels

Wil je vintage parels vinden? Dan moet je naar de Haarlemmerdijk in Amsterdam. Hier heb je een aantal vintage winkels die je moet bezoeken! Samen met mijn zus en nichtje ben ik onder andere naar Marbles vintage geweest. Welke toffe parels hebben we gevonden?

Wil je meer van dit soort video’s zien?

Vergeet dan niet te abonneren op mijn Youtube kanaal, deze video te liken en het belletje aan te zetten. Dan krijg je een melding wanneer ik een nieuwe video post.

Bekijk de video Vintage kleding met zorg geselecteerd: bij Indianaweg vind je dat!

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: