fbpx

De mooiste schoenen trends voor najaar 2021 op een rij

woman in white shirt and black denim jeans sitting on beige car seat

Schoenen trends najaar 2021

De herfst is in aantocht en daarom is het tijd om jouw zomerschoenen om te wisselen voor de najaar-shoes. Als we naar de schoenen trends kijken van dit seizoen, zien we dat de designers aan iedereen hebben gedacht. If the shoe fits wear it. Maar dan letterlijk. Naast de stiletto-laars, heeft de jaren-90 pump ook een comeback. Ook zien we veel trends van het afgelopen seizoen weer terug. We zijn kennelijk (nog) niet klaar met dikke, chunky zolen. Ik zet de mooiste schoenen trends voor je op een rij.

Chuncky loafers

Loafers domineren al jaren het modebeeld. Dit seizoen zijn ze nog ‘bigger‘ aanwezig. De loafers zijn namelijk more chunky and bolder than ever. Ik heb een aantal maanden geleden een mooi exemplaar gekocht, bruin lakleer met gouden chains. Ben jij net als ik dol op loafers, dan zijn deze wel een mooie toevoeging aan je schoenencollectie.

schoenen trends

Puntige knielaarzen

Vroeger rende ik rond op hakken van 10 cm. Tegenwoordig blijf ik liever dichter bij de grond. Het moederschap heeft veel aan mij veranderd waaronder mijn persoonlijke kledingstijl. Het liefst draag ik puntige laarzen die niet te hoog zijn zoals deze Isabel Marant schoenen. In mijn ogen de ideale combinatie tussen style and comfort.

schoenen trends

Snowboots

Begin dit jaar, ergens in februari, stonden we met z’n allen weer te schaatsen. We dachten even niet meer aan Covid-19 en genoten volop van de sneeuw. Mocht het deze winter weer sneeuwen dan ben je met deze snow boots goed voorbereid. Ik vind sneeuw prachtig maar ik heb een hekel aan koude voeten.

Puntige pumps

Mocht je binnenkort weer op kantoor werken en heb je zin om uit te pakken? Dan ben je met de puntige pumps, geïnspireerd door de jaren 90, helemaal on trend. Ben je net als ik dol op vintage dan kun je deze schoenen ook secondhand scoren.

De slouchy boots oftewel afzaklaarzen

Ook de afzaklaarzen zijn back in town. Ze staan super mooi onder een jurk of over een skinny broek. Ook ik heb zo’n exemplaar maar die heb ik al een tijdje niet gedragen. Het is tijd om deze weer uit de kast te trekken.

Second skin laarzen

Houd je niet van slouchy, ga dan voor de second skin laarzen. De naam verklapt het al. Dit zijn laarzen die zo strak zitten dat ze op een second skin lijken. Je ziet niet waar de laarzen eindigen en jouw benen beginnen. Eén grote mysterie.

schoenen trends

Schoenen trends en meer

Op de webshop van Marjon Snieders mode shop je naast schoenen ook kleding van designers zoals Isabel Marant, Nanushka, Ganni, Chloé en meer. Wat jouw stijl ook mag zijn, hier vind je de laatste mode van exclusieve merken.

*Dit is een samenwerking

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: