fbpx

Lichte kleuren tijdens de winter zorgen voor een stijlvolle outfit

We doen het allemaal. Zodra de dagen korter en donkerder worden, dragen we meer donkere kleuren. We hebben het idee dat lichte kleuren zoals wit, beige en crème alleen fijn zijn tijdens de zomer. Dat dacht ik ook maar sinds een aantal jaren draag ik ook lichte kleuren in de winter. Een outfit ziet er in a second stijlvol uit. Wil jij het ook proberen maar vind je het een beetje spannend. Ik vertel je hoe je het step by step makkelijk en simpel kunt aanpakken.

omoda schoenen

Schoenen in lichte kleuren

Mocht je lichte kleuren te heftig vinden tijdens de winter, probeer eerst kleuren te kiezen met een warme tint. Ga niet direct voor wit maar probeer eerst beige, crème of camel. Je kunt altijd zwart en wit combineren. Dit is een kleurencombinatie die altijd werkt. Wil je een keer iets anders. Probeer dan de kleuren navy of bruin in plaats van zwart. Of draag denim en knitwear in nude kleuren en ga hierna steeds een stapje verder door een jas of schoenen in een lichte tint toe te voegen aan je outfit.

schoenen

Ik wil al een tijdje laarzen dames in een lichte kleur. Deze chunky boots van Nubikk stonden om die reden al een tijdje op mijn wishlist. Om je outfit helemaal af te maken, is het erg mooi om ook schoenen in een lichte kleur te dragen. Om ze zo schoon mogelijk te houden, spuit ik ze eerst in met een vuilafstotende spray and off I go…

lichte kleuren

Deze blogpost is in samenwerking met Omoda

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: