fbpx

Bij Kilo Kilo Vintage gaat het allemaal net even wat anders 

Vintage Parels bij Kilo Kilo vintage

Kilo Kilo vintage heeft een gigantisch paradijs wat ze hun Vintage Mahal noemen. Dit paradijs zit in Maarssen, heeft 700 m2 vol aan vintage parels, fijne tunes & gratis parkeerplekken. De Kilo Kilo tote bag heb je vast wel eens voorbij zien komen. Je krijgt deze voor het shoppen en vult hem in een van hun stores of events waar je achteraf betaald per kilo. Naast de Mahal hebben ze ook een store in de hoofdstad van de duurzaamste gemeente van Nederland. In hartje Utrecht aan de bekende steenweg zit de Kilo Kilo Store. Met hier meer dan 200m2 ga je altijd de deur uit met een goedgevulde tote bag.

kilo kilo vintage

Kilo Kilo Vintage organiseert ook toffe event

Naast deze winkels is het misschien nog wel meer een must een van hun events te bezoeken. Ga naar een van de hippe shop events in een van je favoriete steden of een upcycle event en leer hier alles over upcycling en het repareren van je kleding. Deze bijna wekelijkse events zijn op de leukste locaties, vaak me coole dj wat echt gaat voelen als een dagje uit! Helaas heeft op dit moment door de huidige restricties alleen ook Kilo Kilo vintage de deuren moeten sluiten van de stores en ook de events moeten aflassen. Gelukkig is daar wel hun webshop waar je altijd veilig 24/7 kunt shoppen met of zonder restricties. Ze hebben zelfs een hele vintage formule 1 drop gelanceerd. Kilo Kilo weegt zwaar aan unieke items en goede kwaliteit. Dit is dus ook terug te zien op hun website www.kilokilovintage.nl.

kilo kilo vintage

Vul je kledingkast met unieke vintage items

Kilo Kilo vintage heeft diepgewortelde roots in design, sustainability & skate. Ze supporten skaters, creatieve projecten en kunstenaars. Het is dus net wat anders & meer als even je kledingkast vullen met items die je “echt nodig” hebt. Door de tweedehandskleding zorgen ze er voor dat er minder vervuiling, verspilling en minder afval is in de wereld. Ze houden de prijzen net zo betaalbaar als fast fashion maar dan zonder de gedwongen arbeid en aanslag op het milieu. Daarnaast is jouw kledingkast na het bezoeken van de webshop www.kilokilovintage.nl voorzien van een uniek vintage exemplaar. Net iets anders dan de item waar je tante, collega en buurvrouw ook in loopt. 😉

Deze blogpost is in samenwerking met Kilo Kilo Vintage

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: