fbpx

De beste damesschoenen trends als je voor comfort kiest

Als het gaat om damesschoenen trends, ben ik geneigd om voor comfy te kiezen. Kleding en schoenen die alleen mooi zijn en niet comfortabel zitten, heb ik jaren geleden afgezworen. Who needs them, right? Vooral in de zomermaanden wanneer de temperaturen hoog oplopen, wil ik me voornamelijk relaxed voelen. Vind jij dat ook belangrijk? Dan word je ongetwijfeld enthousiast van de volgende damesschoenen trends. Welke trend is jouw favoriet?

Comfort and Style Loafers

In de zomermaanden wandel ik altijd veel. Lekker zittende schoenen zijn voor mij een must have. Voor de koelere dagen, die we naar mijn mening te vaak hebben in Nederland, loop ik het liefst rond in loafers. Deze schoen combineert comfort and style als geen ander. 

Geen liefde op het eerste gezicht Dad Sandal

Zoals velen, ben ik vorig seizoen gezwicht voor de dad sandal. Het was geen liefde op het eerste gezicht, zelfs verre van dat. De dad sandal is allesbehalve sexy en kon mij op het eerste gezicht niet verleiden. Toch bestelde ik een paar, liep ermee rond en werd alsnog verliefd. Soms moet je voor een testdrive gaan voordat je een beslissing neemt.

A little crush Puffy Sandal

Op één van de nieuwe damesschoenen trends heb ik a little crush: De puffy sandal. They are so puffy, I could die. Mega comfy dat ik ze het liefst in bed draag. Als je het aan mij vraagt, de perfecte combinatie tussen sandalen en slippers. De puffy sandal is net even wat spannender dan een doorsnee flipflop.

Deze blogpost is in samenwerking met Omoda  

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: