fbpx

cropped-cropped-dsc_008211.jpg

Ik ben Bouchra, fashion lover, inner peace seeker en travel addict. Ook ben ik mama van 2 prachtige kinderen: Rayan en Yara en getrouwd met John. Samen genieten wij van een city life in Amsterdam.

In 2016 begon ik met bloggen en vloggen nadat ik voor de tweede keer mama werd.  Toen mijn zoontje geboren werd, wilde ik het liefst dat mijn leven op dezelfde manier doorging. Jarenlang weigerde ik om in te leveren. De verschillende rollen die ik heb, bleef ik, naar mijn idee, uitmuntend uitvoeren. Ik werkte doordeweeks en ging in het weekend met vriendinnen stappen. Ook zakte ik een avondje door met mijn man en stond vroeg op om leuke dingen te doen met mijn zoontje. Toen in 2015 na een zware zwangerschap mijn dochtertje werd geboren, werd alles anders. Toen kwam ‘pas’ mijn fysieke en mentale verandering. Ik was totaal uitgeput en moest mezelf hervinden.

Ineens werden dit topics om over na te denken 

Tijd voor mezelf maken en goed voor mezelf zorgen, werden ineens topics om over na te denken. Ik besefte dat ik, toen ik nog geen kinderen had, zeeën van tijd had. Nu moest ik ineens mijn tijd verdelen over mezelf en mijn gezin en dat was wel wennen.

Ook begon ik kritisch naar mijn garderobe te kijken. Heel veel kleding paste niet meer bij mij (sommige kledingstukken pasten letterlijk niet meer). Mijn lichaam was veranderd en dat was het moment waarop mijn kledingstijl begon te veranderen. 

Ik sprak veel mama’s die hetzelfde voelden als ik. Ze wilden net als ik, goed voor zichzelf zorgen, goed blijven uitzien maar het moest op een andere manier. Daarom besloot ik met bloggen te beginnen. Ik wil graag laten zien dat goed voelen en goed uitzien niet zoveel tijd en energie kosten. Het leven is druk en voelt soms als een rollercoaster. Hierdoor is het makkelijk om jezelf te vergeten en alleen in je sweatpants te leven. Maar dat is echt niet nodig. 😉

Connect with me!

mamaishblog@gmail.com

INSTAGRAM
YOUTUBE
FACEBOOK
PINTEREST

%d bloggers liken dit: